Unifet

Margaryny Unifet

 

 

PRIMERA PUFF PASTRY - profesjonalna margaryna przeznaczona do produkcji ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich). Nadaje się do obróbki ręcznej i mechanicznej. Margaryna Puff Pastry polecana w okresie letnim.

 

Margaryna Puff Pastry charakteryzuje się doskonałą plastycznością w szerokim zakresie tempertatur. Gwarantuje bardzo dobry efekt listkowania ciasta oraz odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku. Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku i miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie.

 

 

 


PRIMERA CUKIERNICZA 70/80 - doskonała margaryna o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji piekarsko-ciastkarskiej. Rekomendowana do przygotowania wszystkich rodzajów ciast drożdżowych, biszkoptowo-tłuszczowych, półfrancuskich, kruchych oraz kremów.

Produkt zapewnia dużą objętość produktów i regularną strukturę ciast. Efektem zastosowania są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku, miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie.

 

 

 

 


PRIMERA KREMOWA - szczególnie rekomendowana do przygotowywania doskonałych kremów, mas cukierniczych, nadzień i deserów nadając im pożądaną teksturę. Charakteryzuje się wyjątkową puszystością, delikatnością oraz trwałością.

 

Produkt zapewnia dużą objętość produktów i łatwe łączenie z innymi składnikami. Efektem zastosowania są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku, miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie.

 
 
 

MARGARYNA PROFESJONALNA DO CIAST 80% - Idealny produkt przeznaczony do przygotowania wszystkich wyrobów cukierniczych, szczególnie rekomendowana do wypieku ciast, pieczywa półcukierniczego, a także wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych itp..

 

Dzięki wyjątkowej recepturze produkt charakteryzuje się odpowiednią plastycznością, łatwym łączeniem z innymi składnikami. Efektem zastosowania są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku, miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie. Posiada bardzo dobre właściwości napowietrzające.

 

 


MARGARYNA PROFESJONALNA 80% DO CIAST KRUCHYCH Idealny produkt przeznaczony do przygotowania wszystkich wyrobów cukierniczych, szczególnie rekomendowana do wypieku ciast, pieczywa półcukierniczego, a także wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych itp..

 

Dzięki wyjątkowej recepturze produkt charakteryzuje się odpowiednią plastycznością, łatwym łączeniem z innymi składnikami. Efektem zastosowania są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku, miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie. Posiada bardzo dobre właściwości napowietrzające.

 

 


UNI 70/80 - doskonały produkt tłuszczowy do wypieków ciast kruchych, tart, mazurków, bab piaskowych, keksów, sękaczy, herbatników itp. Szczególnie zalecana do sporządzania ciast drożdżowych oraz biszkoptów tłuszczowych.

 

Wysoka jakość zastosowanych komponentów oraz unikalna metoda produkcji stanowią gwarancję uzyskania przez piekarzy u cukierników optymalnych rezultatów, co oznacza dużą objętość produktów i regularną strukturę ciast. Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby cukiernicze o wyśmienitym smaku, miłym i przyjemnym aromacie oraz doskonałym wyglądzie.

 

 


UNIPALM - frytura palmowa przeznaczona do produkcji cukierniczych i piekarniczych oraz stosowania w gastronomii. Polecana jest do wielokrotnego, głębokiego smażenia pączków, faworków, frytek, chipsów, placków, mięs, ryb i warzyw.

Produkt ekonomiczny w zastosowaniu. Zapewnia właściwą konsystencję w stosowanych produktach oraz długotrwałe smażenie bez utraty jakości. Nie dymi, nie ciemnieje, nie pieni się nadmiernie. Cechuje się wysoką temperaturą dymienia. Ogranicza wchłanianie tłuszczów przez przygotowane potrawy.