Kruszwica

Margaryny Kruszwica

MAESTRA CUKIERNICZA MB. Najwyższej jakości margaryna łącząca w sobie cechy margaryny kremowej oraz margaryny do wypieku szerokiej gamy ciast. Wyjątkowy aromat nadaje pożądany smak i zapach masom kremowym. Świetnie łączy się z masłem i innymi dodatkami. Margaryna dla bardzo wymagających klientów. 

 

 

 


MAESTRA CUKIERNICZA NH MB.Margaryna do wypieku szerokiej gamy ciast.Skład margaryny został wzbogacony o ważne żywieniowo składniki : lecytnę i beta karoten.

 

 

 

 


MAESTRO KOLOR. Właściwa barwa ciasta uwydatnia smakowity wygląd wyrobu - jest to szczególnie ważne w odniesieniu do produktów ciastkarskich, cukierniczych i piekarskich. Główną korzyścią z zastosowania MAESTRO KOLOR jest wzmocnienie intensywności barwy ciasta. Miękisz jasnych wypieków zyskuje przyjemny odcień świeżych, wiejskich jaj. Maestro poprawia również intesnsywność barwy ciemnych ciast.

 

 

 

 

 


MAESTRO ŚWIEŻOŚĆ. To pierwszy na rynku olej, zaprojektowany specjalnie do wypieków. Olej do wypieków MAESTRO ŚWIEŻOŚĆ, dzięki odpowiedniej kompozycji naturalnych składników dba o wydłużenie świeżości wyrobów. Mniejsze odparowanie wody w czasie wypieku powoduje, że ciasta dłużej zachowują odpowiednią wilgotność i miękkość.

 

 

 


MAESTRO - tłuszcz płynny do mieszanek cukierniczych. Najwyższej klasy 100%-owy roślinny tłuszcz cukierniczy o unikalnych cechach użytkowych i żywieniowych, rekomendowany do uzycia z mieszankami cukierniczymi i piekarskimi oraz do zastosowania we wszystkich recepturach ciast zalecających użycie oleju : ciasta biszkoptowo-tłuszczowe, parzone, piaskowe, pieczywo półcukiernicze i inne.

 

 

 

 

 


QUALITA 80. Wysokiej jakośći pełnotłusta margaryna w bloku polecana do szerokiego zastosowania w produkcji wyrobów ciastkarskich i piekarskich, a także do produkcji kremów nadzień i mas cukierniczych.

 

 

 


QUALITA 70. Wysokiej jakości margaryna w bloku o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji piekarsko-cukierniczej , szczególnie polecana do wypieku ciast drożdżowych, herbatników, pieczywa pszennego i półcukierniczego zwłaszcza bułek wrocławskich, wyborowych, maśłanych, chałek.

 

 

 


QUALITA MARGARYNA PŁYNNA 70%. Wysokiej jakości margaryna zalecana do stosowania w produkcji piekarniczo-cukierniczej . Konsystencja płynna pozwala na jej bezpośrednie zastosowanie, skracjąc czas przygotowania produktu. Rekomendowana do produkcji ciast biszkoptowo-tłuszczowych, do wyrobu ciast wymagających płynnej margaryny (drożdżowych, parzonych), pieczywa pszennego pólcukierniczego.

 

 

 


MILAMA DO CIAST I CIASTECZEK MARGARYNA 80%. Margaryna polecana do zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich i piekarskich, rekomendowana do wypieku ciast i ciasteczek : wyrobów biszkoptowo-tłuszczowych typu babk, keksy.

 

 

 


MILAMA DO CIAST KRUCHYCH MARGARYNA 80%. Margaryna polecana do zastosowania w produkcji różnorodnych wyrobów ciastkarskich cukierniczych i piekarskich, rekomendowanych do wypieku ciast kruchych : makowców, serników, jabłeczników, pierników, faworków, pieczywa półcukierniczego.

 

 

 


TOP Q - OLEJ RZEPAKOWY. Rafinowany olej rzepakowy uzyskiwany ze starannie wyselekcjonowanych nasion. Do uniwersalnego zastosowania w gastronomi, cukiernictwie i piekarnictwie.

 

 

 

 


MAESTRA PUFF PASTRY MB. Najwyższej jakkości margaryna przeznaczona do produkcji wszelakiego rodzaju ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich). Krztałt płyty oraz wyjątkowa konsytencja margaryny, ułatwia przygotowanie ciasta. Znakomicie nadaje się do obróbki mechanicznej i ręcznej.

 

 

 


MAESTRA PUFF PASTRY NH MB. Najwyższej jakkości margaryna przeznaczona do produkcji wszelakiego rodzaju ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich). Swoją ciepłą maślaną barwę zawdzięcza beta karotenowy obecnemu w jej składzie. Naturalny maślany aromat nadaje wyjatkowy zapach.

 

 

 


MAESTRA KREMOWA WHITE MB. Margaryna o neutralnym skaku i białej barwie, szczególnie polecana do przyrządzania białych mas kremowych. Neutralny smak stwarza możliwości kreowania kremów o różnych smakach. 

 

 

 


MAESTRA KREMOWA NH MB. Margaryna o delikatnej barwie i delikatnym smaku i zapachu, świetnie komponującym się z dodatkami mlecznymi. Przeznaczona do przygotowywania doskonałych kremów, mas cukierniczych, deserów, nadzień charakteryzujących się puszystością i delikatnością.