Jagr

Margaryny Jagr

GOLDPALM - jest to 100% tłuszcz palmowy, przeznaczony: - do przemysłowego, ciągłego i wsadowego smażenia pączków, faworków, frytek, chipsów - do głębokiego i wielokrotnego smażenia mięs, ryb, warzyw i innych produktów w zakładach gastronomicznych, cukierniczych i piekarskich Charakterystyka: - podkreśla naturalny smak i aromat potraw, - odporny na długotrwałe ogrzewanie w temperaturze 180 st. C - duża odporność na utlenianie, - nie ciemnieje w procesie smażenia, - niski poziom wchłaniania tłuszczu przez smażony produkt.

 

 

 


SILVERPALM - produkt powstający przez połączenie tłuszczu palmowego oraz zwierzęcego. Jest przeznaczony: do przemysłowego, ciągłego i wsadowego smażenia pączków, faworków, frytek, chipsów, głębokiego i wielokrotnego smażenia mięs, ryb, warzyw i innych produktów w zakładach gastronomicznych, cukierniczych i piekarskich

Charakterystyka: podkreśla naturalny smak i aromat potraw, odporny na długotrwałe ogrzewanie w temperaturze 180 st.C, duża odporność na utlenianie, nie ciemnieje w procesie smażenia, niski poziom wchłaniania tłuszczu przez smażony produkt.

 

 

 


BRONZEPALM - produkt składający się z tłuszczu palmowego i zwierzęcego. Jest przeznaczony: do przemysłowego, ciągłego i wsadowego smażenia pączków, faworków, frytek, chipsów, do głębokiego i wielokrotnego smażenia mięs, ryb, warzyw i innych produktów w zakładach gastronomicznych, cukierniczych i piekarskich.

Charakterystyka: podkreśla naturalny smak i aromat potraw, odporny na długotrwałe ogrzewanie w temperaturze 180 st.C duża odporność na utlenianie, nie ciemnieje w procesie smażenia, niski poziom wchłaniania tłuszczu przez smażony produkt.

 

 

 


JAGRESSA 70% - wysokiej jakości emulsja typu "woda w oleju". Produkowana na bazie rafinowanych olejów i tłuszczów roślinnych i zwierzęcych pochodzenia krajowego i tropikalnego.

Zastosowanie: wyjątkowa margaryna o stałej i powtarzalnej jakości, doskonała do przygotowania wszelkiego rodzaju ciast pszennych, drożdżowych, biszkoptowo-tłuszczowych, kruchych oraz kremów. Wysoka jakość zastosowanych komponentów oraz unikalna metoda produkcji stanowią gwarancję uzyskania przez piekarzy i ciastkarzy optymalnych rezultatów.

 

 


JAGRESSA 80% - wysokiej jakości emulsja typu "woda w oleju". Produkowana na bazie rafinowanych olejów i tłuszczów roślinnych i zwierzęcych.

Zalety i cechy technologiczne: dobre właściwości napowietrzania, posiada delikatny, subtelny smak i zapach, pozwala na uzyskanie dużej objętości produktów i regularnej struktury, ekonomiczne i praktyczne opakowania.

Rezultatem zastosowania tego wyjątkowego produktu są wyroby ciastkarskie i piekarskie o wyśmienitym smaku, miłym aromacie i doskonałym wyglądzie.