Bielmar

Margaryny Bielmar

PALMA BLOK - jest tradycyjną i uniwersalną margaryną, przeznaczoną do wypieku ciast, przygotowania mas i kremów tortowych. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu możemy gwarantować smak oraz jakość wyrobów cukierniczych przygotowanych na Palmie. Jest to produkt w formie stałej, miękkiej emulsji typu „woda w oleju’, otrzymany z olejów i tłuszczów roślinnych, o zawartości tłuszczu całkowitego 80 %, w tym o zawartości tłuszczu mlecznego nie większej niż 3 % zawartości tłuszczu.

Przeznaczona jest dla przemysłu piekarsko-cukierniczego, do celów kulinarnych w gastronomii. Margaryna jest uformowana w blok, poprzez nalanie emulsji margarynowej do worka polietylenowego i zapakowana     w karton o wadze 12,5 kg.

 

 

 

 


BIELSKA w bloku świetnie nadaje się do wyrobu kremów i mas. Doskonale się napowietrza i gwarantuje puszystość kremu. Bielska jest produkowana według niepowtarzalnej receptury, powstałej przy udziale naszych specjalistów i profesjonalistów z zakładów cukierniczych. Jej kolejną zaletą jest łatwe i szybkie łączenie się z innymi składnikami kremów i ciast. Przeznaczona jest dla przemysłu piekarsko-cukierniczego i do celów kulinarnych w gastronomii.

Produkt jest uformowany w blok poprzez nalanie emulsji margarynowej do worka polietylenowego i zapakowany w karton o wadze 12,5 kg.

 

 

 

 


PUFF PASTRY to profesjonalna margaryna do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich – Puff Pastry. Margaryna Puff Pastry zapakowana jest w karton o masie 10 kg, który zawiera 5 płyt margaryny opakowanych w folie, każda o wadze 2 kg.

Margaryna Puff Pastry: nadaje się do obróbki mechanicznej i ręcznej, zapewnia prawidłową plastyczność w szerokim zakresie temperatur, gwarantuje doskonały efekt listkowania ciasta, nadaje wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe, optymalna temperatura zastosowania produktu od 18 st. C do 20 st. C.

 

 

 

 


KONESER Profesjonalny Tłuszcz Roślinny 70% –jest przeznaczony do wypieku ciast drożdżowych, biszkoptowo-tłuszczowych oraz wypieku pieczywa pszennego i półcukierniczego i innych zastosowań w przemyśle cukierniczym i piekarskim. Produkt nadaje się także do przyrządzania kremów, mas i nadzień do ciast. Produkt uformowany jest w blok poprzez nalanie do worka polietylenowego i zapakowany w karton o wadze 12,5 kg.

 

 

 

 

 


KONESER – margaryna CUKIERNICZA 80% w bloku jest najlepsza do wypieku ciast kruchych, piaskowych, drożdżowych, serników i innych. Gwarantuje najwyższą jakość, wspaniały smak oraz sprawia, że wypieki charakteryzują się delikatnym i wykwintnym maślanym aromatem.
 
Produkt przeznaczony jest dla przemysłu piekarsko-cukierniczego do wypieku ciast kruchych, piaskowych, serników i innych. Produkt uformowany w blok poprzez nalanie emulsji margarynowej do worka polietylenowego i zapakowany w karton o wadze 12,5 kg.